Menu Sluiten

Janzen

De parfums van JANZEN zijn geboren uit een voorliefde voor de rijkdom die ervaren wordt tijdens het reizen over de wereld. Stilstaan bij de kleinere dingen in het leven, geuren van het ongewone en kleuren van het onbekende. Met onder andere geuren van Australisch sandelhout, Indische patchoeli, Chinese jasmijn of Franse rozen.

De unieke formules van pure ingrediënten maken de producten van JANZEN tot een aanvulling voor iedereen. Bovendien zorgen ze voor een streling van de huid. Onze parfums en crèmes geven je een pure en ontspannen belevenis, oftewel pure moments of happiness

Bomb Cosmetics

De badbruisers van BOMB COSMETICS zijn 100% natuurlijk. De handgemaakte badbruisers van Bomb Cosmetics zijn een weldaad voor lichaam en geest en een lust voor het oog. Let op je kunt ze niet opeten, al zou je het haast wel denken. Voel je ook een diva en koop vandaag nog jouw favoriete bruisers bij Body & Soap. Mocht je de badbruisers van Bomb Cosmetics ergens anders goedkoper vinden, laat het ons dan weten. Er mag geen concurrentie zijn in deze zelfgemaakte beauty’s.
Wij hebben o.a. Bath Blasters, Bath Creamers, Bath Mallows, en Bath Buttercups.

Heb je geen bad thuis? Neem ze dan lekker mee op vakantie